S P E L - I N F O

         

GHOST IN THE SHEET


Uitgever: Tri-Synergy / 2007
Ontwerper: Jan Kavan, Lukás Medek, CBE Software

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows XP/Vista - 1.4 GHz processor - 512 MB RAM - DirectX 8.0 compatible video- en geluidskaarten - 300 MB opslagruimte.

Categorie:
Paranormaal mysterie, verdwijningen, onderzoek, met geluidspuzzel, geïllustreerd realisme, 1ste persoon, point & click.

Extra info: In Duitsland is het spel uitgebracht onder de titel S.C.A.R.E.

Beschrijving:
Stel jezelf eens voor in het paradijs, waar je luistert naar rustige muziek en een vruchtensapje drinkt, of misschien ben je liever in de hel en drink je whisky-shots en luister je naar harde rockmuziek.
Hoe dan ook wijkt dit wel heel erg af van de werkelijkheid als je na je overlijden ineens in een saai laken zit en werkt voor een bureau dat onderzoek doet naar paranormale activiteiten in de sterfelijke wereld. Want dat is precies waar het in dit spel om gaat.
Dat is precies waar je bent in Ghost in the Sheet, waar je verantwoording moet afleggen aan een baas en de verdwijning van de arbeiders in een verlaten fabriek moet onderzoeken. Alleen hun geesten lijken te zijn achtergebleven.
Je was niet erg succesvol in het leven, nu mag je worstelen om succesvol te zijn als een geest. Je hebt geen normale menselijke vaardigheden, maar moet nieuwe leren (zoals het activeren van hendels en het richten van een lichtstraal) naarmate het spel vordert. En ook overblijfselen verkennen, communiceren met machines en op zoek gaan naar schriftelijke en audio-aanwijzingen, staat in je tekenlijstje.

NB Het spel bevat een geluidspuzzel!

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.