S P E L - I N F O

         

GORD@K


Uitgever: H+a Entertainment / 1997
Ontwerper: Hoffman and Associates

Platform: PC, Mac.

Systeemeisen:
--- MS DOS 5.0 / Windows 3.1/95 - Processor: Intel Pentium - 16 MB RAM - Videokaart 640x480 256 kleuren - Geluidskaart: 8 bit soundblaster compatible - 2x CD-ROM drive.
--- MAC System 7.5 - Quadra CPU (Power Mac aanbevolen) - 16 MB RAM - Videokaart: 640x480 256 kleuren (duizende aanbevolen) - 2x CD ROM.

Categorie:
Science fiction, surrealistisch, computervirus, interactieve film, getekend beeld, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
Je speelt de rol van een cyberagent en wordt de cyberspace in gestuurd om Gord@k, een kwaadaardig computervirus, te stoppen. Verken surrealistische VR-landschappen, verzamel aanwijzingen en vind items die je kunt gebruiken om Gord@k te vernietigen.
Gord@k wacht op je. Het weet dat je bent gekomen. Maar het maakt zich geen zorgen. Anderen zijn je voorgegaan. Ze zijn er niet in geslaagd het te vernietigen... Misschien begrepen ze niet dat de wereld van Gord@k aan de rand van een digitale duisternis bestaat die zo diep en ondoordringbaar is dat overleven misschien geen optie is.
De regels lijken eenvoudig genoeg. Vind het, voordat het jou vindt. Maar de tijd dringt.

Het spel bevat geen ondertiteling.
Je kunt in dit spel zelf je spel opslaan, maar er is slechts 1 saveslot.
Verlies je het eindspel tegen Gord@k, dan wordt automatisch ook deze save weggegooid. Er zit dan niets anders op dan helemaal opnieuw te beginnen! Om het nog erger te maken, begint Gord@k al te spelen, terwijl jij de spelregels nog leest.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.