S P E L - I N F O

         

GOLEM


Uitgever: Longbow Games / 2018
Ontwerper: Longbow Games

Platform: PC

Systeemeisen:
--- Windows 7 of later - Processor: Intel i5 of gelijkwaardig - 8 GB RAM - Grafische kaart: GeForce 780 - DirectX 10 - 4 GB beschikbare HD ruimte.

Categorie:
Fantasie, vormveranderaar, avontuurlijke zoektocht, gestileerde 2D of 2.5D beelden, 3de persoon, gamepad of toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Niemand weet nog wie de oude toren bouwde, die naast de kust verrijst. Het meisje denkt dat er ooit vanaf de toren water stroomde via de enorme aquaducten naar haar dorp, maar zelfs haar grootvader kan zich niet herinneren dat hij ooit het oude waterrad van molen zag draaien.
Tegenwoordig is het de taak van de kinderen om heen en weer te lopen naar de toren en daar het beetje water te verzamelen dat in de grot onder de toren omhoog bubbelt.
Maar alles verandert als het meisje een mysterieuze gloeiende bol ontdekt, die in de kleine poel verborgen lag. De ontwaakte bol laat haar afbeeldingen zien op de wanden van de grot, die aantonen dat er hoop gloort voor het dorp dat door droogte getroffen is. De verzegelde deuren van de toren kiert voor het eerst in eeuwen. Samen met een golem die van vorm kan veranderen, betreedt het meisje de afbrokkelende ruïnes en probeert de geheimen van oude machines te ontrafelen en zo de toekomst van het dorp veilig te stellen.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.