S P E L - I N F O

         

GOETIA 2


Uitgever: Forever Entertainment, Plug In Digital / 2022
Ontwerper: Moeity

Platform: PC, Switch.

Systeemeisen:
--- Windows 8/10/11 - Processor: Intel core I5-4440, AMD FX 6300 - 8 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia GeForce GT 740, AMD Radeon R7 250 - 7 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Bovennatuurlijk mysterie, ontsnappen aan demon, VenetiŽ, geïllustreerd realistische 2D of 2.5 D beelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Wat kan er nou helemaal gebeuren met twee geliefden die besluiten een korte vakantie in VenetiŽ, ItaliŽ door te brengen? Van alle mogelijke scenario's, is het uit elkaar getrokken en misleid worden door een demon, zeker niet wat Daphnť en Luca verwacht hadden!

Ontwaakt als een pure ziel in een verwrongen wereld die hij niet begrijpt, zit Luca gevangen in de realiteit van Buer, een demon met bijbedoelingen.
Hij zal zijn weg terug moeten vinden naar Daphnť en natuurlijk naar zijn eigen vlezige omhulsel. Dat doet hij door puzzels op te lossen en alles aan te wenden om zijn leven weer op te pakken: aantekeningen, boeken, geesten die hij zal tegenkomen, decor en Buer's (gedeeltelijke) informatie.
Als pure geest kan Luca natuurlijk geen voorwerpen oprapen en in een inventaris bewaren. Wat hij wťl kan, is bezit nemen van een voorwerp en het zo manipuleren.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de serie:
Goetia