S P E L - I N F O

         

GABRIEL KNIGHT 1, 20th Anniversary edition
  (Sins of the Fathers remake)Uitgever: Phoenix Online Studios / 2014
Ontwerper: Jane Jensen, Pinkerton Road Studios

Platform: PC, Mac, iPad, Android.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8 - Processor 2.0 GHz - 4 GB RAM - videokaart ATI or NVidia, 1 GB geheugen, min. 1024x768 - 4 GB HD ruimte. Niet aanbevolen om te spelen op Intel systemen met geïntegreerd/gedeeld videogeheugen.
--- MAC OSX 10.6 of later - Processor: 2.4 GHz of hoger - 4 GB RAM - Grafische kaart: 1 GB of hoger - 4 GB beschikbare opslagruimte. Niet aanbevolen om te spelen op Intel systemen met geïntegreerd/gedeeld videogeheugen.

Categorie:
Bovennatuurlijk mysterie, horror, voodoo, New Orleans, actie- en tijdpuzzels, 2D en 2.5D geïllustreerd realisme, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
De 20th Aniversary editie is een remake van het originele eerste deel in de GabriŽl Knight serie uit 1993. De grafische beelden zijn flink opgepoetst en ook is er een nieuwe soundtrack gemaakt.
Het verhaal bleef hetzelfde, maar sommige puzzels zijn verplaatst naar een andere dag en er zijn enkele nieuwe puzzels toegevoegd.

      

Gabriel Knight is de laatste in een lange lijn van Schaduwjagers. Het is zijn lot om de donkere machten van het bovennatuurlijke te bevechten.
Dankzij een eeuwenoude vloek wordt hij gepijnigd door afschuwelijke nachtmerries. En nu gebruikt hij elk wakend moment om onderzoek te doen naar het duistere verleden van zijn voorvaderen, in de achterafstraten van New Orleans.

Maar Gabriel is ook boekhandelaar en schrijver. Nadat hij in de krant leest dat er in New Orleans enkele voodoo-moorden zijn gepleegd, besluit hij wat research hiernaar te doen en het te gebruiken als onderwerp voor zijn nieuwe boek. Terwijl het moorden gewoon doorgaat, ontdekt Gabriel de locatie van een geheime voodoo basis.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Gabriel Knight serie:
Gabriel Knight 1: Sins of the Fathers
Gabriel Knight 2: The Beast Within
Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned