S P E L - I N F O

         

IF FUSION WERE THAT EASY


Uitgever: Golden Coin Games / 2022
Ontwerper: Golden Coin Games

Platform: PC, Mac, Linux

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/10/11 - Processor: 2.6 Ghz Dual Core - 4 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia GeForce 405, AMD Radeon HD 5400 Series of hoger - DirectX 9.0c - 1 GB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart: DirectX 9.0c compatible met de laatste drivers.
--- MAC OSX 10.10 - Processor: Intel 2.6 Ghz Dual Core - 4 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia GeForce 405, AMD Radeon HD 5400 Series, Intel HD 5000 of hoger - 1 GB beschikbare opslagruimte - Elke geluidskaart.
--- LINUX Ubuntu 16 en daarboven (64 bit) - Processor: 2.6 Ghz Dual Core CPU - 4 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia GeForce 405, AMD Radeon HD 6400 Series of hoger met de juiste drivers - 1 GB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart met de laatste drivers.

Categorie:
Science fiction, tijdreis, mysterie, onderzoek, humor, 2.5D retro pixelbeeld, 3de persoon, muis/toetsenbordbediening.

Beschrijving:
De held van het spel is de jonge natuurkundige Daniel, die aan een reactor voor koude fusie werkt. Hij is typisch iemand die zich maar al te graag in een chaotische puinhoop stort, waaruit hij zich weer moet zien te bevrijden.
Naast Daniel speel je ook nog de rol van George, een hele gekke kerel die vaak behulpzaam is, maar ook vreselijk verward, zodat de chaos nog groter wordt.

In het heden staat koude kernfusie op het punt van een doorbraak, als de zaken volledig uit de hand dreigen te lopen. DaniŽl lijkt de enige te zijn die een ramp nog kan stoppen. Maar hij heeft hulp nodig.
En dan staat de "Clan" hem behoorlijk in de weg. Het is een mysterieuze associatie die Daniel veel problemen bezorgt. Kan onze held een manier vinden om het onvermijdelijke te stoppen en de wereld te redden? Wat wil de clan eigenlijk? En zijn de dingen echt zoals ze lijken te zijn?

      


Eerst uitproberen?    Download de demo, op Steam.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.