S P E L - I N F O

         

FORGOTTON ANNE


Uitgever: Square Enix Collective / 2018
Ontwerper: ThroughLine Games

Platform: PC, Playstation 4, XBox One.

Systeemeisen:
--- Windows Windows 7/8/10 - Processor: Intel Core i3-530, 2.93 Ghz of AMD Phenom II X4-965 3.40Ghz - 3 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia GeForce GT 630 of AMD Radeon HD 4870 - DirectX 9.0c - 12 GB beschikbare HD ruimte.

Categorie:
Fantasie, magische wereld, puzzle-platformer, getekende beelden in 2D en 2.5D, 3de persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Er bestaat een plek waar verloren geraakte en vergeten voorwerpen zoals oud speelgoed, brieven en enkele sokken naar toe gaan. De "Vergeten Landen" is een magische wereld, die bevolkt wordt door "Forgotlings" (Vergetelingen), wezens die gemaakt zijn van die kwijtgeraakte voorwerpen en een ziel krijgen.
Velen verlangen ernaar dat iemand weer aan ze denkt. Zo ook Anne, die ervan droomt ooit weer naar de normale wereld te kunnen gaan, maar intussen de orde moet handhaven in de magische wereld. Er dreigt namelijk een rebellie. Annes meester Bonku, een oude klokkenmaker, werkt al jaren aan een etherische brug die een verbinding met de echte wereld moet worden. En niet iedereen is daar gelukkig mee.
Anne heeft een magische handschoen, waarmee ze de "anima", de energie die alles van leven voorziet, kan gebruiken om de ziel uit een "Forgotling" halen, die dan voor altijd een levenloos voorwerp zal blijven.
Anne zal op haar reis dus keuzes moeten maken en de manier waarop Anne met de "Forgotlings" omgaat, wordt onthouden door het spel.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.