S P E L - I N F O

         

FALCON CITY


Uitgever: Likely Games / 2020
Ontwerper: Daniel Illis, Kitti Marosiova, Likely Games

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/8.1/10 - Processor: 1,5 gigahertz (GHz) of snellerr 32-bit (x86) of 64-bit (x64) - 2 GB RAM - Grafische kaart: DirectX 9 met WDDM 1.0 of hogere driver - DirectX 9.0 - 2 GB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart.

Categorie:
Detective, kidnapping, humor, dierkarakters, getekende 2D en 2.5D beelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Kurt Tracker is een buitengewone (konijn)detective met een scherpzinnige humor. Hij is misschien wat gedesillusioneerd en een doorn in het oog van zijn baas, maar hij is ook verdomd goed in zijn werk. Daarom wordt het ook zijn taak om op zoek te gaan naar een onvoerde jongedame.
Het vinden van een ontvoerd slachtoffer in Falcon City is geen gemakkelijke taak zonder betrouwbare getuigen of bewijzen. Kurt speurt in de ruige straten van de stedelijke jungle en ontmoet een cast met interessante personages. Sommige zijn behulpzaam, sommige gevaarlijk en sommige zijn gewoon raar. Hij zoekt aanwijzingen, lost puzzels op om zijn onderzoek te bevorderen en bespreekt het vervolgens met andere leden van de politie om nieuwe inzichten te krijgen.
Misschien kan Kurt de zaak oplossen en heel misschien vindt hij zelfs wat romantiek onderweg als hij zijn kaarten goed speelt en de juiste keuzes maakt.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.