S P E L - I N F O

         

THE EXCHANGE STUDENT


Uitgever: Pan Metron Ariston / 2006-2007
Ontwerper: Pan Metron Ariston

Platform: PC, Mac

Systeemeisen:
--- Windows 98SE/ME/2000/XP - Processor: Pentium3 350 MHz (2 GHz aanbevolen) - 80 MB beschikbare opslagruimte - 128 MB RAM (256 MB aanbevolen) - Videokaart met 128 MB geheugen.

Categorie:
Humor, Italiaanse student in Zweden, handgetekende 2D beelden, flash, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Episode 1: First Day in Sweden
In de eerste aflevering van The Exchange Student is onze Italiaanse Casanova het beu om verwaarloosd te worden door de Italiaanse meisjes en daarom besluit hij op een uitwisselingsprogramma naar Zweden te gaan. Zijn ouders zijn niet blij met zijn keuze, maar Emilio is vastbesloten. Op 22-jarige leeftijd is hij echt klaar om zijn eerste grote stap naar avontuur en liefde te zetten!

      

Episode 2: Point Club
Emilio heeft de Spaanse studenten Pedro en Miguel ontmoet die hem over het puntenspel vertellen. Samen met Mathias moeten ze punten verdienen door zoveel mogelijk meisjes te kussen en geslachtsgemeenschap te hebben.
Voordat Emilio deel kan uitmaken van het spel, moet hij de Spaanse studenten laten zien dat hij een goede grap kan uithalen.
Zodra het puntspel begint, moet Emilio een manier vinden om de club binnen te komen en een fiets te pakken om naar zijn ragebijeenkomst te rijden.

      

Grotere plaatjes bekijken?
Ga naar de screenshots episode 1   of naar de   screenshots episode 2.