S P E L - I N F O

         

MYSTERY OF CAMP ENIGMA I en II


Uitgever: M9 Games / 2020/2021
Ontwerper: M9 Games

Platform: PC, Mac, Android, iPad, iPhone.

Systeemeisen:
--- Windows 7 SP1+ - Processor: 1.1 GHz - 2 GB RAM - Grafische kaart met DX10 - DirectX 10 - 600 MB beschikbare opslagruimte.
--- MAC OS 11.0 of later en Apple M1 chip.

Categorie:
Mysterie, verdwijning, militaire communicatiebasis, geïllustreerd realisme, slideshow, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
De uiterst geheime militaire basis van Camp Enigma is een verborgen communicatiebasis op het gelijknamige eiland, waar maar weinig mensen ooit van hebben gehoord.
Alles werkte zoals gewoonlijk tót half augustus, toen het voltallige legerpersoneel verdween en de communicatie stil viel.
Waar is het legerpersoneel gebleven? Is er een ongeluk gebeurd op de basis? Is er een meer sinistere oorzaak en motief in het spel?

In deel I ben je als vooraanstaand gespecialiseerd privédetective als eerste ter plaatse om de verdwijning te onderzoeken en het eiland te doorkruisen naar de communicatietoren.

In deel II ga je verder waar je gebleven was bij de radiotoren, waar je ontdekt dat een signaal op afstand wordt uitgezonden van ergens op het eiland. Je spring in de nabijstaande helikopter en probeert vast te stellen waar het signaal vandaan komt terwijl je doorgaat met je missie om het vermiste legerpersoneel te vinden.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots van deel 1 en II.