S P E L - I N F O

         

ELLEN


Uitgever: Red Mount Media / 2019
Ontwerper: Red Mount Media

Platform: PC

Systeemeisen:
--- Windows 7 of hoger 64bits - Processor: 1.7 GHz Dual Core - 2 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 260, ATI Radeon 4870 HD, of gelijkwaardig met minstens 512 MB VRAM - 500 MB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Horror, paranormaal mysterie, moordonderzoek, stealth actie, 2D sidescrolling pixel beelden, 3de persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Als je niet gelooft in paranormale verschijnselen, ga dan een praten met de mensen van White Hill. Het is al jaren geleden dat iedereen van de familie Smith op gruwelijke wijze vermoord werd. Iedereen behalve hun dochter Ellen, want die is sinds die dag spoorloos verdwenen.
Maar de mensen in de stad beginnen zich ongemakkelijk te voelen, omdat steeds vaker gesproken wordt over het silhouette van een klein meisje, te zien achter de ramen van het sindsdien verlaten Smith's huis.
Een jaar later komt James, een slimme, gedreven onderzoeker, naar het stadje om de zaak persoonlijk te bekijken. Hij wil ontdekken wat er werkelijk is gebeurd in die afschuwelijke nacht.

Eerst uitproberen?    Download de demo, via de officiële site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.