S P E L - I N F O

         

DRAWN DOWN


Uitgever: Studio Hazy / 2019
Ontwerper: Studio Hazy

Platform: PC, Mac, iPhone, iPad.

Systeemeisen:
--- Windows 7 - Processor: 1.7 GHz (Dual Core) - 2 GB RAM - Grafische kaart: Intel HD 4000 - 300 MB beschikbare opslagruimte.
--- MAC 10.11 - Processor: 1.7 GHz (Dual Core) - 2 GB RAM - Grafische kaart: Intel HD 4000 - 300 MB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Detective noir, mysterie, samenzwering, nabije toekomst, klassieke 2D pixelbeelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Het is 2036 en de groei van de technologie loopt uit de hand. De misdadigers in Londen vinden steeds nieuwere manieren om de politie voor te blijven, maar waarmee zullen ze op de proppen komen nu de introductie van de Damocles Armored Fighting Robot bij de politie dichterbij komt?
Nathan Jordan werkt bij de politie als compositie-tekenaar. Zijn rustige leventje staat op het punt te worden verbrijzeld als zijn vermiste broer plotseling weer opduikt in zijn leven. Helaas wordt zijn broer vlak daarna gegijzeld. Gedwongen door schuldgevoelens uit zijn verleden, is er niets wat Nathan kan stoppen in zijn poging om zijn broer terug te krijgen. Maar met de politie, een wereldwijde misdaadorganisatie genaamd The Syndicate en de mysterieuze kunstendief die bekend staat als The Wolf op Nathan's pad, ziet de situatie er somber uit.

Eerst uitproberen?    Download de demo, via de officiële site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.