S P E L - I N F O

         

DEEP SLEEP TRILOGY


Uitgever: Armor Games Studios / 2019
Ontwerper: Scriptwelder

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows XP SP2/Vista/7/8/10 - Processor: Dual Core 1.4 GHz - 500 MB RAM - Grafische kaart: supporting DX9 (shader model 3.0) - DirectX 9.0 - 200 MB beschikbare opslagruimte - Elke geluidskaart.

Categorie:
Surrealistische horror, droomwereld, casual puzzels, 2D getekende pixel-beelden, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
Deep Sleep Trilogy is een compilatie van de spellen Deep Sleep, Deeper Sleep en The Deepest Sleep.

In Deep Sleep, neem je deel aan een experiment in lucide dromen. Dat zijn dromen waarin je je bewust bent van het feit dat je droomt. Vervolgens zit je vast in een droom die snel dreigend wordt en moet je puzzels zoeken en oplossen om je weg eruit te vinden.

In Deeper Sleep besef je niet alleen dat je beproeving misschien niet voorbij is, maar dat dit meer kan zijn dan alleen een nachtmerrie, en die kennis kan je een doelwit maken.

In The Deepest Sleep lijkt veiligheid eindelijk binnen handbereik te zijn, maar iets of iemand zit je op de hielen en als je dieper in je onderbewustzijn gaat, kun je misschien niet vertrouwen op wat je ziet. Vreemdsoortige wezen lijken zich in de schaduwen te verbergen.

De trilogie is te koop op Steam, waar prestaties te verdienen zijn, maar de aparte delen zijn ook gratis online te spelen op    Armor games.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere spellen van Scriptwelder:
Don't Escape Trilogy
Don't Escape: 4 Days to Survive (in a Wasteland)