S P E L - I N F O

         

CONARIUM


Uitgever: Iceberg Interactive / 2017
Ontwerper: Zoetrope Interactive

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch.

Systeemeisen:
--- Windows 7 64-bit en hoger - Processor: Intel Core i5-4690K 3.50GHz of AMD FX-9370 - 8 GB RAM - Grafische kaart NVIDIA® GeForce® GTX 960 of AMD Radeon R7 370 - DirectX 11 - 8GB beschikbare HD ruimte.

Categorie:
Psychologische horror, wetenschappelijk experiment, naar Lovecraft's werk, real time 3D, meerdere eindes, 1ste persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Conarium volgt voor een groot deel "At the Mountains of Maddness" van science fiction schrijver H.P. Lovecraft.
Je speelt Frank Gilman, een lid van de anthropologie afdeling van de Miskatonic universiteit. Gilman neemt deel aan de Upuaut expeditie van Dr. Faust, waain de grenzen van het menselijk bewustzijn worden verkend met behulp van een apparaat dat Conarium genomend wordt.
Als Gilman na een experiment zijn ogen opent, hoort hij vreemde pulserende geluiden, maar blijkt hij helemaal alleen te zijn op de Antarctische basis en herinnert hij zich totaal niet wat er gebeurd is. Al snel ontdekt hij dat hij overleden is, maar ietwat veranderd weer terugkeerde in het leven en over vreemde herinneringen en vreemde plaatsen vertelde. Is hij iets kwijtgeraakt of heeft hij iets sinisters erbij gekregen?
Gilman besluit om de basis, maar ook zijn dromen en visioenen te onderzoeken. Hij bestudeert aanwijzingen, ontdekt geheimen en ontwijkt de meest macabere dingen.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.