S P E L - I N F O

         

COMMANDER '85


Uitgever: Ultimate Games S.A. / 2020
Ontwerper: The Moonwalls

Platform: PC, Mac, PlayStation 4, Switch, Xbox One.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bit processor en operating system.
--- Windows 7/8/8.1/10 - Processor: Core i5 / Ryzen 5 - 8 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GTX 970 4GB VRAM of gelijkwaardig - DirectX 11 - Geluiskaart: DirectX compatible.

Categorie:
Science fiction, mysterie, thriller, technische puzzels, hacksimulator, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 1ste persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Het is 13 mei 1985. Je bent jarig en krijgt een geweldig cadeau, een spelcomputer! Maar dit ogenschijnlijk gewone verjaardagscadeau verstoort de slaperige rust in de buitenwijken van Chicago. Wanneer militaire experimenten uit de hand lopen en de wereld wordt geconfronteerd met de dreiging van een nucleaire oorlog, zullen jij en een groep vrienden én een gekke wetenschapper moeten proberen de Koude Oorlog te beëindigen. En nadat je het geheim van de Commander-computers ontdekt hebt, zou je ook nog de waarheid achter het Roswell-incident kunnen zoeken.
Bepaal het lot van de wereld met behulp van een geavanceerd systeem van interactie met de kunstmatige intelligentie van de computer. Dompel jezelf onder in het leven van Poolse immigranten in het Amerika van de jaren 80 en leer meer over hun cultuur en problemen. Knap daarnaast ook nog de klusjes op die je ouders je geven, want zij kunnen je wellicht ervan weerhouden de wereld te redden, maar dan word je tenminste niet uitgesloten van het spelen op je verjaardagscadeau!

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.