S P E L - I N F O

         

BURNHOUSE LANE


Uitgever: Harvester Games / 2022
Ontwerper: Harvester Games

Platform: PC, PS4, PS5, Xbox One en series X/S, Switch.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem.
--- Windows 7/8/10 (64-bit OS) - Processor: Intel Core i7-4770 3.4 GHz of AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz of gelijkwaardig - 8 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA of AMD ATI met 4GB VRAM (NVIDIA GeForce GTX 960/AMD Radeon HD 7870 2GB) - DirectX 11 - 3 GB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart: DirectX compatible.

Categorie:
Horror, bloederig, dood, vriendschap, met actie, 2D handgetekend beeld, 3de persoon, toetsenbordbediening, leeftijd 18+

Beschrijving:
Angie Weather is een verpleegster die met één voet in het graf staat en vijf onmogelijke taken probeert uit te voeren om haar leven terug te winnen.
Los puzzels op, maak vrienden en vijanden, ren, verstop en vecht in dit duistere avontuur dat je meeneemt op een reis naar een andere wereld en weer terug...

Van Harvester Games, de makers van The Cat Lady (2012), Downfall (2016) en Lorelai (2019), komt een geheel nieuwe horrorervaring die je niet alleen naar echt donkere plekken zal brengen, maar je ook zal laten glimlachen en huilen en vraag het leven en alle dingen die we als vanzelfsprekend beschouwen.
Dit is een verhaal over de dood, vriendschap en de eeuwige hoop dat hoe erg de dingen ook worden, er altijd een reden is om door te gaan.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.