S P E L - I N F O

         


  BLUE FORCEUitgever: Tsunami Media/1993
Ontwerper: Tsunami Media
Systeemeisen: -- MS DOS 5.0 of hoger - 386-25MHz processor of beter - VGA (MCGA niet ondersteund) - CD-ROM drive - 640K RAM (570K Free) -1 Meg HD ruimte - Microsoft compatible muis een van de volgende geluidskaarten: Sound Blaster, Sound Blaster Pro, Pro AudioSpectrum, Adlib Gold of Covox Sound Master II.

Categorie:
Realistisch politiewerk, smokkelaars, oude moord, 3de persoon.

Beschrijving en review:
Je speelt als Jack Ryan, een nieuwbakken motoragent, die in de voetstappen van zijn vader treedt. Zijn vader was een goede agent en de voornaamste reden waarom Jack lid werd van het politiecorps.
Het is nu 10 jaar geleden sinds de onopgeloste moord op zijn ouders. Jack en de toenmalige partner van zijn vader zitten achter een stel wapensmokkelaars aan en stuitten toevallig op een paar zaken die ervoor zorgen dat hij zijn prioriteiten ergens anders legt. De draadjes rond zijn vader's dood komen langzaam samen. De lijn tussen gerechtigheid en wraak vervaagt. Zal de waarheid hem over die lijn trekken?

Dit spel probeert zo realistisch mogelijk te zijn.
Vergeet je bijvoorbeeld om je wapen leeg te maken, voordat je het schoonmaakt, dan schiet je jezelf in het hoofd. Je moet ook altijd om back-up vragen voordat je ergens op af gaat, steeds klaarstaan, radiocontact houden en de juiste procedures volgen, anders wordt je meteen geconfronteerd met de gevolgen.

                  

Meteen uitproberen?   Download het volledige spel (10,5 Mb), op Old-Games.com.