S P E L - I N F O

         

BACK TO THE FUTURE: The Game


Uitgever: Telltale Games / 2012
Ontwerper: Telltale Games

Platform: PC, Mac, Wii, PS3, PS4, XBox One.

Systeemeisen:
--- Windows XP/Vista/7 - Pentium4 2GHz of gelijkwaardig - 2GB RAM - 16 bits geluidskaart - 256MB videokaart - DirectX 9.0c - 1GB opslagruimte.
--- MAC Snow Leopard (10.5.8) - CPU 2.0 GHz Pentium of gelijkwaardig - 2 GB RAM - videokaart ATI of NVidia card 256 MB geheugen - 2 GB opslagruimte - niet aanbevolen voor MAC Minis of oudere MacBooks.

Categorie:
Science fiction, humor, vrij naar de films, getekende beelden, realtime 3D, 3de persoon, klik-en-sleep.

Beschrijving:
Het spel werd in eerste instantie in episodes uitgegeven, later als volledig spel.
Episode 1: It's About Time
In 1985 zijn dr. Emmett Brown en teenager Marty McFly de DeLorean van Doc aan het testen. de auto verdwijnt en Doc legt uit dat het een tijdmachine is. De auto komt niet terug en Doc begint te verdwijnen. Dan komt de auto alsnog terug en Marty reist naar het jaar 1931 om Doc te redden die hier in de gevagnenis gegooid is. Marty moet daarvoor samenwerken met de jonge Doc en een raket bouwen.

      

Episode 2: Get Tannen!
Doc leest een krant en ontdekt dat Marty's grootvader vermoord zal worden. Dit verklaart waarom Marty langzaam verdwijnt. Marty gaat terug naar het verleden, naar 1986 en merkt dat Buff met zijn vrienden de stad terroriseert. Marty gaat dan terug naar de dag waarop Kid gearresteerd wordt om de tijdlijn te herstellen.

      

Episode 3: Citizen Brown
terug in 1986 ontdekt Marty dat de tijdlijn veranderd is. Hill Valley is veranderd in een gehersenspoelde gemeenschap waarin een alternatieve versie van Doc de macht heeft.

      

Episode 4: Double Visions
Marty raakt in de problemen door de consequenties van zijn daden in 1930. Dus wordt het heel wat denkwerk om weer terug in de tijd te komen en de veranderde tijdlijn nogmaals te herstellen.

      

Episode 5: OUTATIME! - Finale!
Marty ontdekt dat Edna de stad heeft platgebrand als resultaat van zijn acties in 1930. Doc en Marty zullen Edna ervan moeten weerhouden Hill Valley te vernietigen, als ze hun eigen tijdlijn willen herstellen.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.